12.12.08

Doris: suu magusaks ka tavatuttavatel!

Nagu ka varasematel aastatel, kavatsen mina kinkida lähedastele käsitsivalmistatud trühvleid. Nende tegemine on eriti mõnus kui juba sellel ajal mõtled, kellele need konkreetsed maiustused lähevad ja oled hingega asja juures. Pärast pakin isetehtud karbikesse ja voilaa, tulemus on parem kui mõne profikoka kätetöö.
Olen avastanud, et kingituse tegemine veidi kaugemal seisvale inimesele on sama rõõmustav kui lähedasele. See, et ta ei oska arvatagi, et sinult kingituse saab, teeb selle andmise/ saamise topelttoredaks. Päriselt! Aga kink olgu kindlasti isetehtud ja otse südamest.

1 kommentaar:

Pille ütles ...

Suu magusaks sarjast on meie peres ikka kingitud moosi. Eriti hea on, kui kenad jõulused sildid peale teha, aga tavaliselt suvisest moositeost umbes 10 purki arvestan kingitusteks - erinevatel puhkudel nagu sünnipäevad, jõulud jms. Hiljuti just mehe vend kiitis, et õuna-pohla-ingveri moos oli neile väga maitsenud.

Lisaks kingime ühiselt oma suurele perele seekord piparkoogitegemise-töötoa. St kohtume kõik suure laua ümber, võtan kodustest varudest kaasa suure koguse ise tehtud piparkoogitaigent, kus on sees tavapärasest rohkem tsitruselisi - apelsini ja sidruni koort ning palju erinevaid piparkoogivorme ja teeme ühiselt piparkooke. Mõte on selles, et nii saavad ka pisemad (tõsi küll, mitte ehk neljakuused, aga need kolmveerandaastasd küll juba) kaasa lüüa ja värvilist tuhksukruglasuuri teeme ehk ka :)