10.12.08

Maria vol2: jõulud toob päkapikumüts miksitud väikse õllega

Maria on meile juba terve hunniku häid mõtteid andnud, kuid nüüd tuletas ta veel meelde, mida ta sõbrad talle kinkinud on. Ehk annavad needki ideed mõttelennule tuult tiibadesse.

1. Töökaaslased kinkisid eelmisel aastal jõuludeks A.Le.Coq Premiumi nelipaki - iga pudeli otsas iseõmmeldud päkapikumüts.

2. Kursakaaslased kinkisid sünnipäevaks 10 pudelit Starterit (disainerite värk noh.. vaja öösiti tööd teha) omakujundatud siltidega - "The Ultimate Maria Drink" pluss veel mõned "omad naljad" :P

3. Üks fotograafist sõber kinkis loodusfoto, mille ta ise pildistanud-ilmutanud-raaminud oli.

4. Kui ma septembris eestist ära tulin, siis kamp sõbrannasid panid mulle teele kaasa "välismaa KITi" - kaunistatud karbi sees väike eesti shokolaad, valuvaigistid, kondoomid ja muud vajalikku ja mitteniivajalikku staffi.

5. Teine ja kindlalt mu lemmik ärasaatmiskingitus oli kolmelt noormehelt. Suur ümbrik kirjaga "kolm asja millest sa puudust tundma hakkad". Tohtisin selle alles siin lahti teha. Sees oli kolm suurt pilti neist kolmest. Võttis peaaegu pisara silmanurka :P Praegu on nii hea vaadata neid seinal ja kohe läheb tuju heaks :)

Kommentaare ei ole: